Excellent Ondernemen
voor artsen en mondartsen

Consulting voor artsen- en mondartsenpraktijken

Topzorg, Zakelijk Succes en Persoonlijk Welzijn in harmonie

“Excellent Ondernemen realiseert u door een dynamisch evenwicht tussen Topzorg, Zakelijk Succes en Persoonlijk Welzijn.”

Streeft u naar een Excellente Praktijkvoering? Met een intensief consultingtraject van ExcOmed bereikt u uw doel in zes stappen.

Het ExcOmed-stappenplan voor een oplossing op maat van uw praktijk

Intakegesprek

  Tijdens een uitgebreid verkennend gesprek verzamelen we informatie over u, uw team en uw onderneming. De beste basis voor uw consultingtraject.

Analyse

  Een onderbouwde studie maakt duidelijk wat u nodig hebt om Topzorg, Zakelijk Succes en Persoonlijk Welzijn te realiseren.

Advies

  Hoe maakt u uw onderneming excellent? U krijgt advies op maat. ExcOmed werkt voor u een doelgericht consultingparcours uit met coaching en training.

Bespreking

  Het trajectvoorstel wordt u toegelicht en bijgestuurd waar u dat nodig vindt. Samen komen we tot het meest efficiënte plan van aanpak.

Coaching en training

  U en uw team krijgen coaching en training op maat. Een essentiële stap om uw eindstreep – Excellent Ondernemen – te bereiken.

Eindevaluatie

  In de laatste fase van het traject wordt duidelijk welke verdere stappen u kunt zetten om op korte én lange termijn het Excellent Ondernemen te bestendigen.

ExcOmed biedt consulting aan voor artsen en mondartsen. Elk consultingtraject is aangepast aan uw persoonlijke situatie en op maat van uw praktijk. Wilt u meer weten? Neem gerust contact op.