Excellent Ondernemen
voor artsen en mondartsen

Rita Akkermans: bedrijfservaring

Rita Akkermans toonde leidinggevenden en medewerkers van gerenommeerde bedrijven zoals Argenta, Belgacom, Carglass, Fortis Lease, Pfizer en BNP Paribas Fortis de weg naar een authentiek, gepassioneerd en succesvol ondernemen en leven. Met haar expertise en ervaring bracht zij haar klanten inzichten en vaardigheden bij die hen helpen om beter om te gaan met fundamentele ontwikkelings- en veranderingsprocessen, zodat zij duurzaam, verantwoord en excellent kunnen ondernemen.

Een greep uit de getuigenissen:

De individuele coaching is zeer uitgebreid en op maat. Samen met mevrouw Akkermans bereik je de vooropgestelde doelen. Ze gaat zeer diep in op de individuele behoeften en gebruikt daarbij allerlei technieken en oefeningen. Je krijgt nieuwe inzichten en kunt alles terugkoppelen naar concrete werk- en leefsituaties.”

De groepstrainingen zijn zeer praktijkgericht. Vanuit je eigen leefwereld, noden en behoeften werk je naar een theoretisch kader en bewustwording. Mevrouw Akkermans daagt deelnemers voortdurend uit en inspireert en motiveert hen om de nieuwe inzichten concreet toe te passen en hun eigen gedrag bij te sturen. Je groeit ook ‘persoonlijk’ in de groepstrainingen.

Een evaluatie rondt elk traject af. Je vooruitgang wordt samen besproken en je krijgt advies over nieuwe initiatieven. Bovendien peilt mevrouw Akkermans regelmatig naar feedback. Uit alles blijkt een oprechte bekommernis voor het individu én de organisatie.

Mevrouw Akkermans is geduldig en luistert naar de deelnemers. Ze maakt kernachtige syntheses en bouwt daarop verder. Ze heeft veel ervaring en onderbouwt haar opvattingen met sterke argumenten.

Mevrouw Akkermans is een excellente trainer: haar inhoudelijke bagage is groot waardoor ze flexibel op onverwachte situaties kan inspelen.

Mevrouw Akkermans is zeer professioneel, bevlogen en geïnspireerd.

Mevrouw Akkermans werkt op een zeer professionele en deontologische manier aan de persoonlijke groei van het individu en aan het samenwerken en samenleven van mensen binnen de onderneming. Op tactvolle maar volhardende wijze weet ze mensen aan te zetten tot gedragsverandering waardoor ze beter functioneren binnen de werkorganisatie.

Rita Akkermans: ervaring in de medische sector

Met haar uitgebreide ervaring in de medische sector en in de bedrijfswereld is Rita Akkermans dé coach en trainer om artsen en mondartsen excellent te laten ondernemen waarbij Topzorg, Zakelijk Succes en Persoonlijk Welzijn in balans zijn. Ze leert artsen, mondartsen en hun teams excellent te ondernemen met hart en ziel.

Enkele getuigenissen van artsen en mondartsen:

Ik had tijdens groepssessies al eens een paar namiddagen van de training van mevrouw Akkermans geproefd. Het concept en de benadering spraken me zo aan dat ik besloot om me in te schrijven voor een individueel coachingtraject. Hoewel de sessies zeer vermoeiend waren, ben ik heel blij met het resultaat. Ik ben rustiger en zelfverzekerder, en weet de problemen waarmee ik als mondarts geconfronteerd word, goed in te schatten en constructief mee om te gaan. Ik beveel iedereen de coaching aan.

Elke opdracht wordt goed voorbereid. Mevrouw Akkermans bevraagt zeer goed de actuele situatie en mijn vooropgestelde doelstelling. Ze is duidelijk in wat kan en niet kan. Ze adviseert helder welk de beste aanpak is en bespreekt dit in alle openheid.

Wij werken met een hecht team van mondartsen en assistenten. Om onze werking beter op elkaar af te stemmen en om onze klanten een nog betere zorg te kunnen bieden, vroegen we mevrouw Akkermans om begeleiding. Zowel de individuele coaching als de trainingen voor het hele team hebben hier absoluut toe bijgedragen. Ik ben zeer tevreden over haar professionele aanpak en durf het iedereen aan te bevelen.

Wij gaan binnenkort uitbreiden en de training en coaching helpen bij de voorbereiding. Zodoende kunnen we met een gerust hart, een professionele aanpak en een fijne samenwerking van start gaan.

Mevrouw Akkermans is zeer goed onderbouwd qua opleidingen. Haar ervaring is zeer groot. Ik heb een grote bewondering voor haar, ze heeft me geweldig geholpen.

Mevrouw Akkermans heeft veel affiniteit met onze sector en kent de problemen waarmee je in een mondartsenpraktijk geconfronteerd wordt. Die ervaring is een absolute meerwaarde. De aanpak is professioneel en er is een transfer naar de concrete werksituatie. Ik ben zeer tevreden over de coaching én de training.

Enkele getuigenissen van assistenten en medewerkers:

Rita heeft met ons gewerkt rond efficiënte communicatie. We hebben geleerd om op een correcte en vriendelijke manier te communiceren, met de patiënten én met elkaar. Haar tips waren onmiddellijk toepasbaar in de praktijk.

Ik vond het heel nuttig om assertiever te leren communiceren. Via rollenspelen leerden we omgaan met moeilijke situaties. Wat doe je als een patiënt zijn zoveelste afspraak heeft gemist of weer te laat is gekomen? Hoe verwoord je je boodschap en op welke manier pak je reacties aan? Uit de opleiding en de oefeningen van Rita heb ik heel veel geleerd.