Excellent Ondernemen
voor artsen en mondartsen

Rita Akkermans en ExcOmed staan voor expertise, passie en drive

Rita Akkermans de drijvende kracht achter ExcOmed. Een ervaren bedrijfsconsultant, executive coach, gestaltpsychotherapeute en senior trainer die van uw artsen- en mondartsenpraktijk een Excellente Onderneming maakt. Rita is zaakvoerder van ExcOmed en DYNAMIS.

Daarnaast is zij echtgenote van Arnoud Schreurs - orthodontist en trotse mama van Natalie - orthodontist, Michaël - tandarts, orthodontist en Ruben arts, anesthesist in opleiding.

Reeds meer dan 40 jaar begeleidt Rita mensen, leidinggevenden, ondernemers en ondernemingen in fundamentele interne en externe ontwikkelings- en veranderingsprocessen en verleent zij advies, training, psychotherapie en professionele coaching op het gebied van communicatie, menselijke relaties, persoonlijke en organisatieontwikkeling, besluitvorming en leiderschap en dit zowel in de gezondheidszorg als in de bedrijfswereld.

Om als expert binnen haar vakgebied steeds innovatief te zijn, schoolt Rita zich voortdurend bij in binnen- en buitenland. Met deze brede kennis aan opleiding en jarenlange ervaring, reikt zij levensinzichten aan die voorbij gaan aan de bekende horizonten. Zo doende is zij in staat mensen in de bedrijfswereld en in de gezondheidszorg te begeleiden in het realiseren van hun gewenste dromen en doelen.

Rita kiest voor authenticiteit, integriteit, respect, vertrouwen, engagement, verbondenheid, kwaliteit, vreugde en duurzaamheid. Ze leert wat ze leeft en leeft wat ze leert!

Ervaring in het bedrijfsleven

Met DYNAMIS heeft Rita haar sporen in het bedrijfsleven verdiend. DYNAMIS behaalde reeds 3 maal het kwaliteitslabel Qfor met 100% klantentevredenheid.

Ontdek hoe de klanten van DYNAMIS de samenwerking met Rita beleefden »

Ervaring in de medische sector

Rita Akkermans heeft een grote affiniteit met de medische sector. Zij begeleidde en coachte al vele artsen, mondartsen en hun teams. Lees de getuigenissen van enkele artsen, mondartsen en hun medewerkers »